Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

                     Αγαπητοί γονείς, σας προωθούμε την παρακάτω ενημέρωση, 
                                          που έχουμε από την Κοινωνική λειτουργό
                                    κ. Αργυροπούλου Πηνελόπη, μέλος της  ΕΔΕΑΥ
       (Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης), 
     καθόσον στο Νηπιαγωγείο μας, όπως γνωρίζετε, λειτουργεί  η ΕΔΕΑΥ 


                                 Καλησπέρα, χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!
Σε συνέχεια των προηγούμενων μειλ θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το ΚΕΣΥ και όλες τις ΕΔΕΑΥ της Πιερίας στις 13/04/2020.
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον προϊστάμενο κ.Συριανίδη καθώς και με όλους του συναδέλφους των ΕΔΕΑΥ, να μοιραστούμε σκέψεις και να λύσουμε απορίες.
Μετά από διάλογο και έχοντας πάντα κατά νου την υπάρχουσα κατάσταση, τα αιτήματα και οι διαδικασίες προς το ΚΕΣΥ Πιερίας διαμορφώνονται ως εξής:

1.) Οι γονείς που θέλουν να κάνουν αίτημα για πρώτη αξιολόγηση ή επαναξιολόγηση των παιδιών τους θα επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΚΕΣΥ και ακολουθούν το λινκ-->  http://kesy.pie.sch.gr/?page_id=315

2.) Σχετικά με τις παράλληλες στηρίξεις, αιτήματα που γίνονται πρώτη φορά, γνωματεύσεις που λήγουν τον Ιούνιο ή αλλαγή βαθμίδας του μαθητή(επαναξιολόγηση, ανανέωση γνωμάτευσης) θα πρέπει πάλι να γίνει αίτημα στο ΚΕΣΥ από τον γονέα. Το σχολείο θα πρέπει να στείλει παιδαγωγική περιγραφική αξιολόγηση που θα έχει γίνει από τον ειδικό παιδαγωγό(της φετινής παράλληλης), αναζήτηση από τα "ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ" στην ιστοσελίδα του ΚΕΣΥ.
Παρακαλούνται οι διευθυντές να ελέγξουν τα χαρτιά κάθε μαθητή με παράλληλη φέτος και να προβούν σε κατάλληλες ενέργειες με τη συνεργασία των ειδικών παιδαγωγών.

Πιο αναλυτικά: ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΡΗΡΙΞΗ!!! για γνωματεύσεις σε ισχύ, αρκεί το σχολείο (διευθυντές) να στείλουν την παιδαγωγική περιγραφική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού της παράλληλης στο ΚΕΣΥ μαζί με την αίτηση του γονέα. Στα μειλ που θα στείλουν οι διευθυντές στο ΚΕΣΥ θα πρέπει στο θέμα να αναφέρεται το είδος της παράλληλης.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με το ΚΕΣΥ Πιερίας στο 23510-20813 και 23510-20713.

Θα ήθελα τέλος, να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει ξανά διαδικτυακή συνάντηση με το ΚΕΣΥ και τις ΕΔΕΑΥ της Πιερίας. Θα σας στείλω αναλυτικά τα νέα δεδομένα που θα συζητηθούν.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση,
Με εκτίμηση,
Αργυροπούλου Πηνελόπη-Κοινωνική Λειτουργός ΕΔΕΑΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας